Bezorgen van vintage en retro meubels

Wij kunnen onze prachtige vintage en retro meubels bij u bezorgen. Wij verzenden onze producten liever niet, omdat we de staat van de producten willen kunnen garanderen en geen risico willen lopen op beschadiging. De kosten van het bezorgen zijn afhankelijk van waar u woont. Wij rekenen € 0,50 per gereden kilometer met een minimaal bedrag van €20,- voor kleinere artikelen (bijvoorbeeld bijzettafels, poefjes, stoelen, fauteuils) en €50,- voor grotere meubels (bijvoorbeeld dressoirs, wandmeubels, bureaus, secretaires). De kilometers worden berekend met Google Maps en worden berekend over de heen én terugreis. Soms kan het zijn dat we ritten kunnen combineren en zo de bezorgkosten kunnen verlagen. Een combinatierit is vaak alleen mogelijk als u geen haast heeft met het product in huis krijgen. U kunt altijd informeren of hier mogelijkheden in zijn.

Bij het bestellen, geeft u aan dat u uw product bezorgd wilt hebben. U betaalt direct het minimale bedrag van 20 of 50 euro. De overige bezorgkosten kunt u contant betalen bij de bezorging. Nadat het bedrag van de bestelling zichtbaar op onze rekening staat, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. U vindt onze bankgegevens in de bevestiging van uw bestelling. Zo kan uw nieuwe meubel binnen een paar dagen bij u op de stoep staan en heeft u er geen omkijken naar. We kunnen in principe iedere dag van de week bezorgen, op het tijdstip dat u uitkomt. Wij nemen hiervoor contact met u op.

Als u meerdere items bestelt, gelden maar 1 keer de bezorgkosten (van het grootste artikel).

Let op: We bezorgen tot de voordeur. Mocht een meubel naar boven moeten, is het handig om ervoor te zorgen dat (afhankelijk van de afmeting natuurlijk) u hulp heeft om te tillen.

Voorbeeld bezorgkosten dressoir:
Afstand Keienbergweg 25 Amsterdam tot bezorgadres: 30 km.
Gereden kilometers: 60 km
Bezorgkosten totaal: 50 euro
Betalen bij bestelling: 50 euro
Betalen bij bezorging: 0 euro

Voorbeeld bezorgkosten dressoir:
Afstand Keienbergweg 25 tot bezorgadres: 100 km.
Gereden kilometers: 200 km
Bezorgkosten totaal: 100 euro
Betalen bij bestelling: 50 euro
Betalen bij bezorging: 50 euro

Voorbeeld bezorgkosten poef:
Afstand Bos en Lommerplantsoen 1 tot bezorgadres: 10
Gereden kilometers: 20 kilometer
Bezorgkosten totaal: 20 euro
Betalen bij bestelling: 20 euro
Betalen bij bezorging: 0 euro.

Afhalen van artikelen is sowieso mogelijk.

FacebookTwitterGoogle+PinterestShare