Wij kunnen onze prachtige vintage en retro meubels bij u bezorgen. Kleine producten verzenden we soms, u kunt altijd vragen of dit mogelijk is bij uw product. De kosten van verzending & verpakking bedragen minimaal 20 euro (exacte kosten zijn afhankelijk van het gewicht van het item). De kosten van het bezorgen zijn afhankelijk van waar u woont. Wij rekenen € 0,50 per gereden kilometer met een minimaal bedrag van €20,- voor kleinere artikelen (bijvoorbeeld bijzettafels, poefjes, stoelen, fauteuils) en €50,- voor grotere meubels (bijvoorbeeld dressoirs, wandmeubels, bureaus, secretaires). We hebben meerdere locaties en kunnen het item desgewenst naar een andere locatie brengen als op deze manier de bezorgkosten voor u gunstiger uitvallen. Houd er dan wel rekening mee dat de levertijd dan ietsje langer kan zijn. Als u zelf niet kunt helpen tillen, dan rekenen we 20 euro extra voor een extra bezorger. De kilometers worden berekend met Google Maps en worden berekend over de heen én terugreis. Soms kan het zijn dat we ritten kunnen combineren en zo de bezorgkosten kunnen verlagen. Een combinatierit is vaak alleen mogelijk als u geen haast heeft met het product in huis krijgen. U kunt altijd informeren of hier mogelijkheden in zijn.

Bij het bestellen, geeft u aan dat u uw product bezorgd wilt hebben. U betaalt direct het minimale bedrag van 20 of 50 euro. De overige bezorgkosten kunt u overmaken naar aanleiding van de email die u van ons ontvangt. Nadat het bedrag van de bestelling zichtbaar op onze rekening staat, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. U vindt onze bankgegevens in de bevestiging van uw bestelling. We kunnen in principe iedere dag van de week bezorgen, op het tijdstip dat u uitkomt. Wij nemen hiervoor contact met u op.

Als u meerdere items bestelt, gelden maar 1 keer de bezorgkosten (van het grootste artikel).

Let op: We bezorgen tot de voordeur. Mocht een meubel naar boven moeten, is het handig om ervoor te zorgen dat (afhankelijk van de afmeting natuurlijk) u hulp heeft om te tillen.

Voorbeeld bezorgkosten dressoir, u helpt mee tillen:
Afstand Cornelis Ouwejanstraat 23, Zaandam tot bezorgadres: 30 km.
Gereden kilometers: 60 km
Bezorgkosten totaal: 50 euro
Betalen bij bestelling: 50 euro
Betalen n.a.v. mail: 0 euro

Voorbeeld bezorgkosten dressoir, u helpt niet mee tillen:
Afstand Cornelis Ouwejanstraat 23, Zaandam tot bezorgadres: 30 km.
Gereden kilometers: 60 km
Bezorgkosten totaal: 50 euro & 20 euro extra bezorger
Betalen bij bestelling: 50 euro
Betalen n.a.v. mail: 20 euro

Voorbeeld bezorgkosten dressoir, u helpt mee tillen:
Afstand Cornelis Ouwejanstraat 23, Zaandam tot bezorgadres: 100 km.
Gereden kilometers: 200 km
Bezorgkosten totaal: 100 euro
Betalen bij bestelling: 50 euro
Betalen n.a.v. mail: 50 euro

Voorbeeld bezorgkosten poef:
Afstand Bos en Lommerplantsoen 1 tot bezorgadres: 10
Gereden kilometers: 20 kilometer
Bezorgkosten totaal: 20 euro
Betalen bij bestelling: 20 euro
Betalen n.a.v. mail: 0 euro.

Afhalen van artikelen is sowieso mogelijk.