WERELDWIJD

Neem voor internationaal transport contact met ons op voor meer informatie & mogelijkheden.

IN NEDERLAND & BELGIË

Afhalen van artikelen is sowieso mogelijk. Stem hiervoor wel eerst even een ophaalmoment met ons af, omdat we niet standaard aanwezig zijn op onze locaties.

We kunnen onze vintage meubels uiteraard ook bij u bezorgen als deze bijvoorbeeld niet in uw auto passen. Kleinere producten verzenden we in de meeste gevallen via pakketpost (als het bezorgadres te ver weg ligt en de bezorgkosten uit verhouding hoog uitvallen in verhouding met het product). In een enkel geval verzenden we niet, als bijvoorbeeld het product te teer is en het de kans op beschadigen vergroot. U kunt altijd even informeren of dit van toepassing is bij uw product indien u twijfelt. De kosten van het verpakken & opsturen van kleinere producten bedragen minimaal 20 euro (exacte kosten zijn afhankelijk van het gewicht van het item). De kosten van het bezorgen zijn afhankelijk van waar u woont. Wij rekenen € 0,50 per gereden kilometer (heen en terug) met een minimaal bedrag van €20,- voor kleinere artikelen (bijvoorbeeld nachtkastjes, poefen, stoelen, krukken, salon- & bijzettafels) en €50,- voor grotere meubels (bijvoorbeeld dressoirs, wandmeubels, bureaus, secretaires). Als u zelf niet kunt helpen tillen, neem dan even contact met ons op en dan kijken we hoe we het item toch bij u thuis bezorgd kunnen krijgen. De kilometers worden berekend met Google Maps en worden berekend over de kortste route (heen én terugreis).

Bij het bestellen, geeft u aan dat u uw product bezorgd wilt hebben. U betaalt dan automatisch direct het minimale bedrag van 20 of 50 euro. De overige bezorgkosten kunt u overmaken naar aanleiding van de email die u van ons ontvangt omtrent de levering. Nadat het bedrag van de bestelling zichtbaar op onze rekening staat, nemen we contact met u op voor het maken van een bezorgafspraak. U vindt onze bankgegevens in de bevestiging van uw bestelling én op onze website onder “Contact”. We kunnen in principe iedere dag van de week bezorgen, ook in de avond. We proberen hierbij zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeuren. We nemen hiervoor contact met u op.

Als u meerdere items tegelijk bestelt, gelden maar 1 keer de bezorgkosten (van het grootste artikel).

Let op: We bezorgen tot de voordeur van uw woonhuis of appartementencomplex. Mocht een meubel naar boven moeten, is het handig om ervoor te zorgen dat (afhankelijk van de afmeting natuurlijk) u hulp heeft om te tillen en het verdere interne transport te verzorgen in uw woonhuis of appartementencomplex.

Voorbeeld 1: bezorgkosten dressoir (groter item)
Afstand onze locatie tot bezorgadres: 30 km
Gereden kilometers: 60 km (heen en terugreis x 0.50 eurocent)
Bezorgkosten totaal: 50 euro
Betalen bij bestelling: 50 euro
(Bij)betalen n.a.v. mail: 0 euro

Voorbeeld 2: bezorgkosten dressoir (groter item):
Afstand onze locatie tot bezorgadres: 75 km
Gereden kilometers: 150 km (heen en terugreis x 0.50 eurocent)
Bezorgkosten totaal: 75 euro
Betalen bij bestelling: 50 euro
(Bij)betalen n.a.v. mail: 25 euro

Voorbeeld 3: bezorgkosten dressoir (groter item):
Afstand onze locatie tot bezorgadres: 100 km
Gereden kilometers: 200 km (heen en terugreis x 0.50 eurocent)
Bezorgkosten totaal: 100 euro
Betalen bij bestelling: 50 euro
(Bij)betalen n.a.v. mail: 50 euro

Voorbeeld 4: bezorgkosten lampje (kleiner item):
Afstand onze locatie tot bezorgadres: 10 km
Gereden kilometers: 20 kilometer (heen en terugreis x 0.50 eurocent)
Bezorgkosten totaal: 20 euro
Betalen bij bestelling: 20 euro
(Bij)betalen n.a.v. mail: 0 euro

Voorbeeld 5: Verzend- & verpakkingskosten lampje (kleiner item):

Verzendwijze: aangetekend via pakketpost
Betalen bij bestelling: 20 euro
(Bij)betalen n.a.v. mail: afhankelijk van gewicht.