CORONA UPDATE:

We zullen blijven werken in de huidige situatie, we proberen Vintage Virus zo normaal mogelijk te laten voortbestaan. Gelukkig hebben we een webshop, zodat bestellingen gewoon kunnen worden geplaatst. Nieuwe artikelen komen online en de restauratie van onze voorraad gaat door. Wij leveren ook in Nederland (tot aan de voordeur dus) zolang dat mag en verantwoord is. Vanwege Corona bezorgen wij GRATIS in Nederland vanaf een orderbedrag van 800 euro tot nadere orde. Voor bestellingen in Nederland onder de 800 euro zie onderstaande tekst. Daarnaast werken we samen met een transportbedrijf dat ook blijft werken aan leveringen aan de rest van de wereld. Neem contact met ons op voor bezorgkosten naar de rest van de wereld.

We hebben de bekende extra maatregelen genomen omdat we het belangrijk vinden dat iedereen gezond blijft (inclusief geen contante betalingen, extra hygiënemaatregelen, geen handen schudden, voldoende afstand houden van iedereen, etc.).

Op afspraak zijn wij nog open en zorgen wij ervoor dat u de enige klant bent die op dat moment in ons eigen magazijn kan rondkijken. U kunt het product ook afhalen. Als u wilt, kunt u ook na betaling bestellingen bij ons laten staan om ze te ontvangen op een moment dat u prettig vindt.

Voor nu wensen we iedereen veel gezondheid. Ok, en een leuk meubelstuk, dat ook.

Groetjes,
Hanneke en Huib van Vintage Virus

Bezorgkosten voor bestellingen onder de 800 euro:

Bezorging: 1 euro per kilometer met een minimum van 20 euro voor kleine items en 50 euro voor grotere items. De 20 euro is inclusief 20 kilometer en de 50 euro inclusief 50 kilometer. Kleine items zijn bijvoorbeeld stoelen, poefs, kapstokken, etc. Grote items zijn dressoirs, wandmeubels, bureaus, etc. De kilometers worden berekend met Google Maps vanaf de locatie waar het item zich bevindt. Bestel je meerdere artikelen tegelijk, dan gelden alleen de bezorgkosten (van het grootste artikel). Wij bezorgen bij de voordeur met 1 persoon. Bij bestelling geeft u aan dat u uw product wilt laten bezorgen. U betaalt dan automatisch direct het minimumbedrag van 20 of 50 euro. De overige bezorgkosten kunt u overmaken op basis van de e-mail die u van ons ontvangt over de bezorging. Nadat het bedrag van de bestelling zichtbaar is op onze rekening, nemen wij contact met je op om een ​​bezorgafspraak te maken. U vindt onze bankgegevens in de bevestiging van uw bestelling en op onze website onder “Contact”. Wij kunnen in principe elke dag van de week leveren, ook ‘s avonds. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeuren. Hiervoor nemen wij contact met u op.

Verzending: In de meeste gevallen verzenden we kleinere producten via pakketpost (als het afleveradres te ver weg is en de bezorgkosten relatief hoog zijn in vergelijking met het product). De kosten van verpakking en verzending bedragen minimaal 20 euro (afhankelijk van het gewicht van het artikel).