U kunt bellen met +31 (0)6 24410292 voor een afspraak of een bericht sturen naar info@vintagevirus.nl.

Op het kaartje hieronder vindt u de locaties van Vintage Virus: Bos en Lommerplantsoen 1, Amsterdam & Cornelis Ouwejanstraat 23, Zaandam & Oosterhoutseweg 105 in Breda. U bent altijd welkom om te komen kijken naar de meubels die wij hebben. We zijn alleen geopend op afspraak (in Zaandam het liefst op woensdagmiddag tussen 12 en 14 uur of zaterdag tussen 10 en 12 en in Breda het liefst in de avond of op dinsdag en vrijdag overdag), dus mail of bel even van tevoren. Zelf wonen we in Tilburg, op verzoek kunnen we ook meubels mee naar huis nemen zodat u ze daar kan komen bekijken en/of ophalen (Bredaseweg 347). Vraag als u specifieke interesse heeft altijd even op welke locatie het artikel staat.

Like ons ook op Facebook om nog sneller op de hoogte te blijven van onze nieuwe producten en nieuws! U kunt op Facebook natuurlijk uw vraag ook stellen.

Gegevens Vintage Virus:
KvK-nummer: 62003151
Rekeningnummer: NL93RABO0300674325 t.n.v. Vintage Virus
BIC Code: RABONL2U

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Hierin laten we u maximaal 1 keer per twee weken weten wanneer we nieuwe producten binnen hebben. Door u voor onze nieuwsbrief aan te melden, gaat u akkoord met onze privacyverklaring:

Wij kunnen de meubels of accessoires ook voor u bezorgen. Meer informatie hierover vindt u hier.