U kunt bellen met +31 (0)6 24410292 voor het maken van een afspraak. Voor het aanbieden van meubels verzoeken wij u vriendelijk om dit via Whatsapp te doen. Via deze weg kunnen we sneller reageren op uw aanbod en/of vraag.

Op het kaartje hieronder vindt u de locaties van Vintage Virus. Onze hoofdlocatie zit in Breda: Oosterhoutseweg 105. U bent altijd welkom om te komen kijken naar de meubels die wij hebben. We zijn alleen geopend op afspraak, dus bel even van tevoren zodat u niet per ongeluk voor een dichte deur staat. Vraag als u interesse heeft in een specifiek item altijd even op welke locatie het artikel staat.

Like ons ook op Facebook om nog sneller op de hoogte te blijven van onze nieuwe producten en nieuws! U kunt op Facebook natuurlijk uw vraag ook stellen.

Vintage Virus: info@vintagevirus.nl

KvK-nummer: 62003151
Rekeningnummer: NL93RABO0300674325 t.n.v. Vintage Virus
BIC Code: RABONL2U

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Hierin laten we u maximaal 1 keer per twee weken weten wanneer we nieuwe producten binnen hebben. Door u voor onze nieuwsbrief aan te melden, gaat u akkoord met onze privacyverklaring:

Wij kunnen de meubels ook voor u bezorgen en de kleinere items kunnen worden verzonden via pakketpost. Meer informatie hierover vindt u hier.