Vintage Virus heeft altijd interesse in het aankopen van nieuwe producten. Hoe dit werkt, kunt u hier lezen.

Waarom zou ik mijn meubels aan Vintage Virus aanbieden?
Wilt u een eerlijke prijs voor uw producten die zonder veel moeite bij u worden opgehaald? Dan kunt u bij Vintage Virus terecht. Natuurlijk kunt u uw meubels via Marktplaats verkopen, maar heeft u geen zin of tijd om biedingen af te wachten of afspraken met vreemden te hebben? Dan zijn wij er voor u. Daarnaast kunt u uw spullen ook gratis door de kringloop op laten halen. Maar denkt u dat uw spullen nog wel wat waard zijn, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u een prijs bieden, waarbij we kijken naar de staat van het product, hoeveel tijd restauratie gaat kosten, de afstand van het ophalen en het design van het product.

In welke meubels heeft Vintage Virus interesse?
Alles uit de jaren ’50, ’60 en ’70 wat bij onze stijl past. Denk hierbij aan wandmeubels, kasten, fauteuils, tafels, stoelen maar ook aan accessoires zoals kapstokken, krantenbakken en verlichting.

Hoe werkt het ophalen door Vintage Virus?
Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@vintagevirus.nl. Geef in deze e-mail een nauwkeurige omschrijving van het product/de producten. Denk hierbij aan jaartal, staat van de meubels, etc. Stuur altijd een foto mee zodat wij het product kunnen beoordelen. Laat ons ook altijd een richtprijs weten, dan kunnen wij kijken of inkoop interessant voor ons is. Wilt u een snelle reactie, dan kunt u ons beter een foto via Whatsapp sturen op 0624410292.

Wij gaan na het ophalen van de meubels alles met liefde restaureren en opknappen. Uw meubels (of die van uw dierbaren) zijn vervolgens klaar voor een heel nieuw leven.