Vintage Virus heeft altijd interesse in het aankopen van nieuwe producten. Hoe dit werkt, kunt u hier lezen.

Waarom zou ik mijn meubels aan Vintage Virus aanbieden?
Wilt u een eerlijke prijs voor uw producten die zonder veel moeite bij u worden opgehaald? Dan kunt u bij Vintage Virus terecht. Natuurlijk kunt u uw meubels via Marktplaats verkopen, maar heeft u geen zin of tijd om biedingen af te wachten of afspraken met vreemden te hebben? Dan zijn wij er voor u. Daarnaast kunt u uw spullen ook gratis door de kringloop op laten halen. Maar denkt u dat uw spullen nog wel wat waard zijn, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u een prijs bieden, waarbij we kijken naar de staat van het product, hoeveel tijd restauratie gaat kosten, de afstand van het ophalen en de populariteit van het product.

In welke meubels heeft Vintage Virus interesse?
Alles uit de jaren ’50, ’60 en ’70 wat bij onze stijl past. Denk hierbij aan wandmeubels, kasten, fauteuils, tafels, stoelen maar ook aan accessoires zoals kapstokken, krantenbakken en verlichting.

Hoe werkt het?
Neem contact met ons op door een bericht te sturen via de email naar info@vintagevirus.nl. Geef in het bericht een korte omschrijving van het product/de producten waar het om gaat. Denk hierbij aan de staat van de meubels, eventuele beschadigingen, aantal, etc. Stuur altijd foto’s mee zodat wij het product goed op afstand kunnen beoordelen. Laat ons ook altijd een richtprijs weten, dan kunnen wij kijken of inkoop interessant voor ons is.

Wij gaan na het ophalen van de meubels alles met liefde restaureren en opknappen. Uw meubels (of die van uw dierbaren) zijn vervolgens klaar voor een heel nieuw leven.