Vintage Virus is ontstaan uit een passie voor het verzamelen en aanbieden van vintage en retro design meubelen en accessoires. Over meubels, styling en interieur kunnen wij het uren hebben. Wij hebben van deze liefde voor vintage ons werk gemaakt door Vintage Virus op te richten. Vintage Virus heeft een groot aanbod van tweedehands design meubels en mooie retro accessoires. Denk hierbij aan mooie dressoirs, fauteuils en kasten, maar ook retro lampen of leuke vazen. Één ding hebben alle items in onze webshop gemeen: ze komen allemaal uit de jaren ’50, ’60 of ’70. Ieder item heeft dus een heel leven achter zich. Deze liefde voor midcentury design is zo besmettelijk, dat we ons bedrijf toepasselijk Vintage Virus genoemd hebben.

Bent u al jaren op zoek naar dat mooie Scandinavische dressoir of de perfecte vintage eettafel? Zoekt u een fraai bijpassend vaasje of een mooie Deens highboard? Of kunt u geen stoelen vinden voor aan uw eettafel die mooi staan? Laat het ons dan weten. Wij gaan voor u op jacht. We kunnen niet garanderen dat we het item vinden, maar we gaan in ieder geval ons uiterste best doen. We verzamelen onze meubels op veilingen, in andere landen en via markten. Op deze plekken komen we de mooiste dingen tegen. Soms heeft een meubel nog net wat liefde nodig, waar wij voor kunnen zorgen. Daarna kan iemand anders er weer blij van worden.

Daarnaast kan Vintage Virus u helpen bij de styling van evenementen of het inrichten van uw huis. Meer informatie hierover vindt u op deze pagina.

Heeft u het product gevonden wat helemaal bij u en uw interieur past? Bestel het dan via onze webshop. Erna kunt u het product bij ons in Zaandam of Breda ophalen of kunnen wij het product bezorgen. Meer informatie vindt u daarover hier.

Vintage Virus: voor liefhebbers van vintage, industrieel en retro design.

Wie er bij Vintage Virus werken, leest u hieronder: 

Huib
Vintage Virus
“Ik ben al mijn hele leven bezig met interieur en design. Werken in interieurzaken en de styling van pop-up restaurants: mijn natuurlijke gevoel voor styling komt overal van pas. Mijn ervaring met en kennis van design zorgt ervoor dat ik overal de mooiste items weet te vinden. Is het meubel niet in perfecte staat? Dan restaureer ik het eigenhandig.”

Hanneke
Vintage Virus

“Ik ben marketeer maar ook een oprichter van een rollende keuken. Een wereldreiziger maar ik heb ook stadsgidsen geschreven voor mijn werk. Nu is het tijd voor Vintage Virus. Ik spot een mooi vintage item van meters afstand en zorg ervoor dat dit item in ons bezit komt. Daarnaast maak ik de site en doe ik de marketing”

Gegevens Vintage Virus:
KvK-nummer: 62003151
Rekeningnummer: NL93RABO0300674325 t.n.v. Vintage Virus