Wij zijn de eigenaren van Vintage Virus. Zes jaar geleden reisden we samen de wereld rond en op een exotisch eiland begonnen we te dromen over wat we gingen doen als we thuiskwamen. Dat is waar het idee van Vintage Virus begonnen is. Terug in Amsterdam verhuisden we naar een woonboot en op een gegeven moment kantelde de boot naar een kant en konden we niet eens meer onze eigen bank neerzetten, omdat we zoveel meubels hadden verzameld waar we van hielden. Dus huurden we een klein winkeltje. Nu, een paar jaar later, hebben we twee loodsen, zijn we verhuisd naar het zuiden van Nederland en hebben we twee kinderen die we rondslepen in onze vintage levensstijl.

Vintage Virus is ontstaan uit een passie voor het verzamelen en aanbieden van vintage en retro design meubelen en accessoires. Wij hebben van deze liefde voor vintage ons werk gemaakt door Vintage Virus op te richten. Vintage Virus heeft een groot aanbod van design meubels uit de jaren ’50, ’60 en ’70. Ook wel Mid Century design genoemd. Denk hierbij aan mooie wandsystemen, dressoirs, banken, fauteuils, stoelen en verlichting. Één ding hebben alle items in onze webshop gemeen: ze komen allemaal uit midden vorige eeuw. Ieder item heeft dus een heel leven achter zich. Deze liefde voor mid century design is zo besmettelijk, dat we ons bedrijf toepasselijk Vintage Virus genoemd hebben.

Bent u al jaren op zoek naar dat mooie Scandinavische dressoir of die ene vintage teakhouten eettafel? Of kunt u geen stoelen vinden voor aan uw eettafel die er goed bij passen? Laat het ons dan weten. Wij gaan voor u op jacht. We kunnen niet garanderen dat we het item vinden, maar we gaan in ieder geval ons uiterste best doen. 

Heeft u het product gevonden wat helemaal bij u en uw interieur past? Bestel het dan via onze webshop. Erna kunt u het product bij ons in Breda ophalen of kunnen wij het product bezorgen. Meer informatie vindt u daarover hier.

Vintage Virus: voor liefhebbers van vintage, industrieel en retro design.