Vintage Virus is ontstaan uit een passie voor het verzamelen en aanbieden van vintage en retro design meubelen en accessoires. Wij hebben van deze liefde voor vintage ons werk gemaakt door Vintage Virus op te richten. Vintage Virus heeft een groot aanbod van design meubels uit de jaren ’50, ’60 en ’70. Ook wel Mid Century design genoemd. Denk hierbij aan mooie wandsystemen, dressoirs, banken, fauteuils, stoelen en verlichting. Één ding hebben alle items in onze webshop gemeen: ze komen allemaal uit midden vorige eeuw. Ieder item heeft dus een heel leven achter zich. Deze liefde voor midcentury design is zo besmettelijk, dat we ons bedrijf toepasselijk Vintage Virus genoemd hebben.

Bent u al jaren op zoek naar dat mooie Scandinavische dressoir of die ene vintage teakhouten eettafel? Of kunt u geen stoelen vinden voor aan uw eettafel die er goed bij passen? Laat het ons dan weten. Wij gaan voor u op jacht. We kunnen niet garanderen dat we het item vinden, maar we gaan in ieder geval ons uiterste best doen. We verzamelen onze meubels onder andere via veilingen, in andere landen en via een aantal vaste inkoopcontacten. Via deze weg lukt het ons om een breed en aantrekkelijk assortiment te voeren. Vaak heeft een meubel nadat we het hebben ingekocht nog wat liefde en aandacht nodig of moet het zelfs volledig gerestaureerd worden voordat we het kunnen aanbieden in onze webshop. Dit voeren we in eigen beheer uit. Als de restauratie af is komt het in onze webshop en vervolgens kan er iemand anders weer blij van worden.

Heeft u het product gevonden wat helemaal bij u en uw interieur past? Bestel het dan via onze webshop. Erna kunt u het product bij ons in Zaandam of Breda ophalen of kunnen wij het product bezorgen. Meer informatie vindt u daarover hier.

Vintage Virus: voor liefhebbers van vintage, industrieel en retro design.

Wie er bij Vintage Virus werken, leest u hieronder: 

Huib
Vintage Virus
“Ik ben al mijn hele leven bezig met interieur en design. Werken in interieurzaken en de styling van pop-up restaurants: mijn natuurlijke gevoel voor styling komt overal van pas. Mijn ervaring met en kennis van design zorgt ervoor dat ik overal de mooiste items weet te vinden. Is het meubel niet in perfecte staat? Dan restaureer ik het eigenhandig.”

Hanneke
Vintage Virus

“Ik ben marketeer maar ook een oprichter van een rollende keuken. Een wereldreiziger maar ik heb ook stadsgidsen geschreven voor mijn werk. Nu is het tijd voor Vintage Virus. Ik spot een mooi vintage item van meters afstand en zorg ervoor dat dit item in ons bezit komt. Daarnaast maak ik de site en doe ik de marketing”

Gegevens Vintage Virus:
KvK-nummer: 62003151
Rekeningnummer: NL93RABO0300674325 t.n.v. Vintage Virus